Έκανε το «μπαμ» με Καραγκούνη ο Παναθηναϊκός!

Έκανε το «μπαμ» με Καραγκούνη ο Παναθηναϊκός!

Ενεργοποίησε τη βόμβα Πέννυ Καραγκούνη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία.

Το Τριφύλλι ενέταξε στο δυναμικό του την Πέννυ Καραγκούνη, της οποίας η κύρια ασχολία τα τελευταία χρόνια ήταν το beach volley.

Η ίδια προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση στο Instagram, ενημερώνοντας τους «ακόλουθούς» της για το νέο βήμα στην καριέρα της.

Αναλυτικά:

«Όχι αντίο, αλλά εις το επανιδείν…

Μετά από 9 συνεχόμενα χρόνια ήρθε η ώρα να κάνω μια διακοπή στο άθλημα, που λατρεύω τόσο πολύ, και να τραβήξω για την ώρα έναν λίγο διαφορετικό δρόμο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω απ’ την καρδιά μου τους λίγους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Ένα ευχαριστώ και σε αυτούς που με υποτίμησαν, με μείωσαν και δε με σεβάστηκαν (μόνο λίγοι δεν είναι), γιατί απ όλες τις αντιξοότητες έχτισα τη νοοτροπία που έχω σήμερα. Ήταν τιμή που που αγωνίστηκα για το εθνόσημο, ελπίζω να έχω την ευκαιρία και να υπάρχουν και οι συνθήκες να το πραγματοποιήσω ξανά.

Σας ευχαριστώ όλους…
Συνεχίζουμε δυνατά!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News