«Έκανε λάθος με τον Παναθηναϊκό η Ευρωλίγκα»

«Έκανε λάθος με τον Παναθηναϊκό η Ευρωλίγκα»

Η Ευρωλίγκα δεν έπρεπε να αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να ταξιδέψει στη Γαλλία για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κοντός ισχυρίστηκε πως η Ευρωλίγκα πρέπει να γίνει πιο ευέλικτη σε αγωνιστικά ζητήματα που σχετίζονται με τον Covid-19.

Αναλυτικά:

«Ήταν σοκαριστικό αυτό που ζήσαμε στη Βαρκελώνη, φορούν μάσκες παντού στην Ισπανία. Στη Ράμπλα και στα γύρω στενά το 90% είναι κλειστά. Μάλιστα, τα περισσότερα νοικιάζονται. Ήταν σοκαριστική η εικόνα της Βαρκελώνη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρουμε πότε θα οριστεί το παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Αυτό θα γίνει από την Ευρωλίγκα. Είναι το μόνο που πήγε ο φιλοξενούμενος. Έχει κάνει λάθος η Ευρωλίγκα, αλλά και η Βιλερμπάν έχει κάνεις διαχείριση. Είπε ότι δεν θα παίξει, αλλά τελικά έβαλε έναν νέο στο ρόστερ της Ευρώπης. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν ταξίδεψε για Γαλλία, με τις ίδιες συνθήκες με τον Παναθηναϊκό.

Θεωρητικά έχουν το διαθέσιμο ρόστερ, αλλά ο γιατρός υποστήριξε πως δύο παίκτες έχουν δέκατα. Ήταν λάθος που ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός με αυτή την κατάσταση. Πλήρωσε εισιτήρια, ξενοδοχεία και όλη η αποστολή πήγε στη Γαλλία, που αντιμετωπίζει και εκείνη σοβαρό πρόβλημα. Ελέγχεται η Ευρωλίγκα για πολλές αποφάσεις. Είναι πρωτόγνωρο, αλλά δεν είναι ευέλικτη. Από την κατακραυγή από τις ομάδες προσπαθεί να αλλάξει κάποια από τα δεδομένα, όπως το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News