Έκανε «κηδεία» με 10 στην Γκενκ του Καρέλη

Έκανε «κηδεία» με 10 στην Γκενκ του Καρέλη

Με καρδιά πρωταθλήτριας. Η Γάνδη απέδρασε (1-2) από την έδρα της Γκενκ, παίζοντας με 10 για ολόκληρο ημίχρονο, ενώ πέτυχε το νικητήριο γκολ λίγο πριν την εκπνοή και παρέμεινε στο κόλπο για τον τίτλο.

Αρνείται να αφήσει την Κούπα από τα χέρια της. Η Γάνδη πήρε μεγάλο «διπλό» (1-2) στην έδρα της Γκενκ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ τίτλου στο Βέλγιο και ενώ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 44’ και μετά, λόγω αποβολής του Σάιεφ.

[ads2]

Μάλιστα, πέτυχε το νικητήριο γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι που εκτέλεσε ο Νέτο, αφήνοντας… τέζα τους γηπεδούχους. Με αυτόν τον τρόπο εκμεταλλεύτηκε τη βαριά ήττα της Άντερλεχτ από την Οστάνδη, την έπιασε στη δεύτερη θέση και παραμένει στο κόλπο για το πρωτάθλημα (είναι κάτοχος του), καθώς διατηρήθηκε στο -3 από την Μπριζ.

Ο Νίκος Καρέλης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, καθώς μπήκε στο ματς με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News