Είπε «αντίο» ο Αϊτόρ - Φορτσάρει ο Παναθηναϊκός

Είπε «αντίο» ο Αϊτόρ - Φορτσάρει ο Παναθηναϊκός

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα της Τβέντε είπε «αντίο» στη νυν ομάδα του μέσω instagram.

Το συμβόλαιο του 24χρονου Ισπανού εξτρέμ, λήγει σε λίγους μήνες και ο Κανταλαπιέδρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Αϊτόρ ανέφερε: «Ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή που είχα ως ποδοσφαιριστής. Έχω λάβει πολλή αγάπη και υποστήριξη από τους οπαδούς και οι υπέροχες αναμνήσεις έχουν θέση στην καρδιά μου».

Πλέον είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με όποιο σύλλογο θέλει με τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον παίκτη. Η περίπτωσή του ωστόσο δεν είναι εύκολη.

Ο 24χρονος Κανταλαπιέδρα, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, την φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Eredivisie με την φανέλα της Τβέντε, κατέγραψε σε 22 συμμετοχές, οκτώ γκολ και εφτά ασίστ, αποτελώντας έναν από τους κινητήριους μοχλούς της μεσοεπιθετικής γραμμής των Ολλανδών.

https://www.instagram.com/p/CAnvaywnkFX/?utm_source=ig_embed

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News