Είναι για να... σφίγγεις το χέρι σε όσους πάνε στη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός: Σε χαμηλότερα επίπεδα η πώληση των εισιτηρίων από την πρεμιέρα

Προσωπικά θα θέλαμε να σφίξουμε το χέρι όσων την Κυριακή πάνε γήπεδο για να δουν το παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Βόλο.

Μεγάλη απόδειξη αγάπης να είσαι εκεί για το κλαμπ που εδώ και δεκαετίες μόνο πίκρες προσφέρει και το κυριότερο δεν παρουσιάζει προοπτική ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Χρόνια ο φίλος του συλλόγου που πάει γήπεδο δεν νιώθει γεμάτος από αυτό που βλέπει.

Πιο πολύ ταλαιπωρία περνάει. Όλα αυτά τα έτη παρακολούθησε ομάδες με λανθασμένη νοοτροπία, ποδοσφαιριστές με παχυλά συμβόλαια δυσανάλογα με την ποιοτική τους αξία αλλά και για την προσπάθεια που έκαναν στο γήπεδο (κυρίως αυτό).

Ταλαιπωρήθηκε να βλέπει ποδοσφαιριστές με λανθασμένα κοντρόλ και άσχημες επιλογές ακόμα και στις πιο απλές αποφάσεις. Του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι από παίκτες που δεν μπορούσαν και δεν ένιωθαν την ανάγκη να νιώσουν κανένα δέσιμο με την ομάδα.

Προφανώς οι ώρες που περνούσαν οι οπαδοί σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ είχαν χάσει την ομορφιά τους. Ίδια και χειρότερα είναι τα πράγματα σήμερα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News