Είχε «οπλίσει» ο Καρλίτος, εκτέλεσε ο Παλάσιος! (vid)

Είχε «οπλίσει» ο Καρλίτος, εκτέλεσε ο Παλάσιος! (vid)

Στην πρώτη του τελική εντός εστίας ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα μπορούσε να στρώσει στον Καρλίτος, ο οποίος φαίνεται να του φωνάζει με σηκωμένα τα χέρια στο 6ο λεπτό.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-3 – Football Analysis – Μέρος 3ο

Από προσπάθεια, ποιου άλλου, του Χουάνκαρ από τα αριστερά (από τον οποίον προήλθε και το γκολ της ισοφάρισης), η μπάλα κατέληξε στον Παλάσιος και εκείνος, παρασυρόμενος και από την καυτή εξέδρα, επιχείρησε να σουτάρει από πλαϊνή θέση, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να νικηθεί ο Πασχαλάκης στην κλειστή του γωνία.

Ο «Τούκου» είχε την επιλογή να σπάσει την μπάλα έξω από το «κουτί» στον Καρλίτος, όπως έκανε ο τελευταίος στη φάση του 59ου λεπτού με ευφάνταστο τρόπο στον Μαουρίσιο για το 1-1. Μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήθελε πολύ να πάρει την προσπάθεια, καθώς είδε… προοπτικές, αν διαβάσει κανείς και την γλώσσα του σώματός του.

Από τη λήψη φαίνεται πως ο Καρλίτος θα έπαιρνε ένα σουτ με το τέρμα του Πασχαλάκη ανοικτό, διότι κανένας, μα κανένας αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν καλύπτει το οπτικό πεδίο του Ίβηρα επιθετικού. Γενικότερα, ο πρώην φορ της Λέγκια και της Βίσλα έχει καλοζυγισμένο σουτ κι όποτε επιδιώκει να εκτελέσει από μακρινή απόσταση, βρίσκει εστία.

Αν ο Παλάσιος έβαζε το μυαλό του την ασίστ, όπως έπραξε στην Τρίπολη με φοβερό τρόπο, ίσως, η εστία του Πασχαλάκη να είχε παραβιαστεί από νωρίς στη «φλεγόμενη» Λεωφόρο.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News