Είχε «κοπεί» από τα τέλη Ιουνίου ο Μπλάνκο - Η λογική των «πρασίνων»

Γιγαντιαίο ποσό ζητούν οι ατζέντηδες του Μπλάνκο ως πριμ υπογραφής!

«Πατίνι» θα έκαναν τον Παναθηναϊκό μελλοντικά οι ατζέντηδες, αν χρυσοπλήρωναν τον εκπρόσωπο του Μπλάνκο για τη μεταγραφή του Αργεντινού.

Το Τριφύλλι έχει σταματήσει να ασχολείται με τον Μπλάνκο από τα τέλη Ιουνίου, πριν δηλαδή, η ομάδα ταξιδέψει για την Αυστρία. Προσέφεραν στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή της Ιντεπεντιέντε μέχρι 600 χιλ. ευρώ για συγκεκριμένο λόγο.

Εφόσον οι “πράσινοι” ενέδιδαν στις αξιώσεις του Πέρες (1,5 εκατ. ευρώ), θα άνοιγαν έναν πολύ περίεργο “κύκλο” στην αγορά και στις μελλοντικές κινήσεις τους.

Σίγουρα δεν είναι κι ότι πιο συνηθισμένο για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι ελεύθερος 100%, να προβάλλονται τόσο υψηλές αξιώσεις απ’ τον ατζέντη του και να ζητείται από μία ομάδα να πληρώσει επί της ουσίας “αέρα”, μόνο και μόνο για να “απεγκλωβιστεί” ένας ποδοσφαιριστής -όχι από σύλλογο- αλλά από μάνατζερ, ο οποίος δεν είχε καν ποσοστό επί των δικαιωμάτων του Μπλάνκο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News