Είχαν δίκιο όσοι «φώναζαν» για Δώνη

Οι ατάκες και τα «καρφιά» Δώνη για την επιστολή Αλαφούζου!

Φτάσαμε για μια ακόμα φορά να θεωρούμε χαμένη τη σεζόν από Σεπτέμβρη μήνα (!) γι αυτό οι περισσότεροι ούρλιαζαν τον Μάη ότι ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη κι ας μην είχαμε θαμπωθεί κιόλας από το ποδόσφαιρο που απέδιδε το κλαμπ επί των ημερών του.

Αν έμενε το “τρένο” ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα ήταν απλή υπόθεση. Θα έπρεπε να βρεθεί ένας ποιοτικότερος παίκτης του Χρήστου στο “8” και κυρίως να δει ο προπονητής πως ο Μπουζούκης χαραμίζεται ως εξτρέμ.

Ίσως χρειαζόταν ένας ακόμα χαφ, φορ ή ένας ακόμη ακραίος: το δεδομένο ήταν πως αν ο παλαίμαχος επιθετικός έμενε, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινούσε τη χρονιά με κάμποσες σιγουριές. Αποχώρησε κι έγινε αυτό που φοβόμασταν.

Ο καινούργιος θα χρειαζόταν δική του “προίκα” την οποία άφησε πολύ γρήγορα για τον επόμενο και πάει λέγοντας. Ο Δώνης έχει αρκετούς “δικούς του” παίκτες στην ομάδα, δηλαδή παιδιά που ο ίδιος γνώριζε πως πρέπει να χρησιμοποιεί και τι ακριβώς να περιμένει. Το σχέδιο του φέτος θα έπρεπε να είναι να κάνει όλους αυτούς χρήσιμους κι αποδοτικούς.

Δεν λέμε ότι αν έφευγε θα καταστρεφόταν ο Παναθηναϊκός, π. χ με τον Μπόλονι μπορεί να γίνει και καλύτερος.

Αλλά ήταν βέβαιο ότι τα δεδομένα θα άλλαζαν δραματικά μετά την αποχώρησή του κι η ομάδα δεν είχε περιθώριο να ζητήσει κι άλλη υπομονή από τον κόσμο της.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News