«Είχαμε πληροφορίες για πέσιμο των οπαδών του Ολυμπιακού στο πούλμαν του Παναθηναϊκού»

«Αν θέλουν να κάνουν επενδύσεις τα fund πίσω από τον Πιεμπονγκσάντ, δεν το κάνουν με τη κυβέρνηση»

Την πρόθεση των οπαδών του Ολυμπιακού για πέσιμο στο πούλμαν του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού υπογράμμισε στο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έκαναν επίθεση στο πούλμαν της ομάδας του Παναθηναϊκού, εάν έκλεινε το φύλλο αγώνα στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε για το πως ξεκίνησαν τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ και γιατί το πορτάκι που οδηγούσε στο στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν ανοικτό.

«Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα. Γιατί άνοιξε το πορτάκι και που ήταν οι σεκιούριτι; Υπάρχει υλικό και για μένα είναι κομβικό να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτούς τους τύπους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ατιμωρησία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια μίλησε για τα όσα συνέβησαν στη σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο μπάσκετ το βράδυ της Παρασκευής.

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρχαν πληροφορίες για «πέσιμο» στο πούλμαν του Παναθηναϊκού από τους οπαδούς του Ολυμπιακού είπε: «Ναι όντως είχαμε πληροφορίες για πέσιμο των οπαδών του Ολυμπιακού στο πούλμαν του Παναθηναϊκού».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Το μπάσκετ κρέμεται σε μια κλωστή και κινδυνεύει να πάει 50 χρόνια πίσω. Να βρεθεί λύση από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αφού πρόκειται για τις επιχειρήσεις τους. Δεν είναι λύση ούτε να πέσει κατηγορία ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε να πάει στην Αδριατική λίγκα. Νομίζω ότι ούτε ο Παναθηναϊκός θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News