«Είχαμε ευκαιρίες και για να κερδίσουμε!»

Οι δηλώσεις του βοηθού του Δώνη μετά το ματς

Ο Μάκης Αγγελίνας ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, εάν μετουσίωνε σε γκολ τις τελικές του προσπάθειες στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Δώνη στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο και έστειλε μήνυμα για πρόκριση στο ΟΑΚΑ.

«Σίγουρα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να παίξεις ποδόσφαιρο, ειδικά έτσι όπως εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε αυτόν τον καιρό. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καιρικές συνθήκες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο στα παιδιά. Προσπαθήσαμε αρκετά στο β’ ημίχρονο.

Μπορεί όντως να καθυστερήσαμε λίγο να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο. Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε, αλλά ακόμα και για να κερδίσουμε.

Άρα θεωρώ ότι αργήσαμε λίγο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, όπως έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει για να έρθει η πρόκριση».

Για την επιστροφή του Αντονί Μουνιέ:

«Σίγουρα κάθε λεπτό συμμετοχής κάνει καλό στον Αντονί, όπως και σε άλλα παιδιά που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News