«Είχα πρόταση από Παναθηναϊκό - Γιατί επέλεξα Βιλερμπάν»

Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Περήφανος για τα κατορθώματα των αδερφών του, Γιάννη και Θανάση, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Eurohoops Greece και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στη Βιλερμπάν.

Ο 22χρονος διεθνής παρακολούθησε από μακριά τα αδέρφια του να σηκώνουν το τρόπαιο εξ αιτίας της πανδημίας και, τώρα, τα περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Παράλληλα, προπονείται σκληρά στο Eurohoops Dome για τη νέα σεζόν, η οποία θα τον βρει στη Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε στο Eurohoops για όσα σπουδαία κατάφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς, για τα ενδοοικογενειακά αστεία και για την υποδοχή που ετοιμάζει σε Γιάννη και Θανάση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ευρώπη, στο πως επέλεξε την Ευρωλίγκα και τη Γαλλία ανάμεσα σε προτάσεις, όπως αυτές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

“Είχα πρόταση και από τις δύο ομάδες, όμως νομίζω ότι η Βιλερμπάν ταίριαζε πιο πολύ σε εμένα αναφορικά με την Euroleague”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News