«Έγκλημα» ότι δεν έχει ανανεωθεί ακόμη το συμβόλαιό του

Να παίζει βασικός!

Ελπίζουμε η απουσία του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου να μην αποβεί καθοριστική για το τριφύλλι στο σημερινό του εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Ο μικρός αποτελεί το …δυναμό του συλλόγου στον άξονα και προσφέρει πράγματα που κανείς άλλος συμπαίκτης δεν έχει στο ρεπερτόριό του, όχι τουλάχιστον με την ένταση που βγάζει αυτός.

Ο πιτσιρικάς παίζει με απίστευτη ηρεμία για την ηλικία του και διαθέτει σπάνια προσόντα. Κάθετο αέρινο παιχνίδι που μόνο μεγάλοι ποδοσφαιριστές το έχουν στο ρεπερτόριο τους και πρέπει ο σύλλογος να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, γιατί πρόκειται για σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο.

Ελπίζουμε τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως με Εμμανουηλίδη, Ζαγαρίτη που χάθηκαν τζάμπα και βερεσέ.

Ο Αλεξανδρόπουλος όσο αποκτά εμπειρία θα ανεβάζει το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της ομάδας του. Η παρουσία του δημιουργεί σίγουρο κράτημα μπάλας ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου και δυνατότητα να αναπτυχθεί με μικρές πάσες ο Παναθηναϊκός χωρίς να χάνει στο ελάχιστο αμυντικά, κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει κανείς άλλος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ.

Του γλυκαίνει το παιχνίδι ο μικρός του Παναθηναϊκού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News