ΕΓΚΛΗΜΑ: Έκαναν τους τραυματίες για να γλιτώνουν προπονήσεις και παιχνίδια!

ΕΓΚΛΗΜΑ: Έκαναν τους τραυματίες για να γλιτώνουν προπονήσεις και παιχνίδια!

Το newspao.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία -μέχρι τώρα- άγνωστη ιστορία. Μία ιστορία που θα δώσει στον κόσμο να καταλάβει σε τι απειθαρχία βρίσκονταν η ομάδα μέχρι το τέλος του 2016.

Παίκτες, μεταγραφές του Αντρέα Στραματσόνι πολλές φορές παρίσταναν τους τραυματίες ή τους άρρωστους προκειμένου να αποφύγουν προπονήσεις και εκτός έδρας ταξίδια!

Το χειρότερο από όλα είναι πως ο Ιταλός κόουτς είχε δώσει την σύμφωνη γνώμη του για να γίνονται τα συγκεκριμένα περιστατικά!

Το εν λόγω θέμα είχε “πρωτοσκάσει” στα media με την περίπτωση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος παρίστανε τον τραυματία για να μην αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα.

Το newspao.gr έψαξε περισσότερο την υπόθεση και είναι σε θέση να γνωρίζει πως, τόσο ο Κολομβίανος, όσο και -άλλοτε “πράσινος”- Μ. Γουακάσο, απουσίασαν αρκετές φορές από αγώνες και προπονήσεις χωρίς να αντιμετωπίζουν πραγματικά προβλήματα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο λόγος που απουσίαζαν ήταν κάποια νυχτοπερπατήματα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News