Έγγραφο "φωτιά" για το πράσινο ΟΑΚΑ - Τα 2 εκατ. ευρώ και το γήπεδο ιδιώτη"

Έγγραφο "φωτιά" για το πράσινο ΟΑΚΑ - Τα 2 εκατ. ευρώ και το γήπεδο ιδιώτη"

Η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί από την ανακοίνωση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός, αφού η υπόθεση του ΟΑΚΑ έχει «κολλήσει» το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός πως η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί νόμο του Ελληνικού Κράτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παραχώρηση του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι για 49 χρόνια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Political», που έχει καλή πληροφόρηση σε κυβερνητικά ζητήματα, τα στελέχη της κυβέρνησης… αναστατώθηκαν από τη θέση των «πρασίνων».

 

Γι’ αυτό και ετοιμάζουν σύσκεψη της Δευτέρα (5/12), με σκοπό να πέσουν άμεσα οι υπογραφές στη σύμβαση της παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι».

«Το θέμα θα τεθεί σε ειδική σύσκεψη υπό τον Γ. Γεραπετρίτη, τη Δευτέρα κιόλας, για να προχωρήσει η οριστικοποίηση της σύμβασης», τονίζει το σχετικό δημοσίευμα, που κάνει λόγο για άμεσες και οριστικές εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Livesport φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα έγγραφο το οποίο δικαιώνει όσα υποστηρίζει ο Εξάστερος.

Όσα αναφέρει για τα 2 εκατ. από το Ταμείο για ενεργειακή αναβάθμιση και τα χρήματα σε γήπεδο ιδιώτη.

Δείτε παρακάτω:

Έγγραφο "φωτιά" για το πράσινο ΟΑΚΑ - Τα 2 εκατ. ευρώ και το γήπεδο ιδιώτη"

Πηγή: newspao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News