«Έφυγα από τον Παναθηναϊκό λόγω... Σπανούλη και Σάρας»

«Έφυγα από τον Παναθηναϊκό λόγω... Σπανούλη και Σάρας»

Ο Μίλος Βούγιανιτς τόνισε σε συνέντευξή του ότι το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ήταν σύντομο λόγω της απόκτησης των Βασίλη Σπανούλη και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την επόμενη σεζόν.

«Μετά τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (σ.σ. στην Μπαρτσελόνα το 2005/06) και την επόμενη σεζόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μου έδειξε κατανόηση. Θυμάμαι που μου είχε πει να τον ενημερώσω πότε θα ήμουν έτοιμος να παίξω. Εκείνη τη σεζόν είχαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη με αστέρια σε κάθε θέση και κατακτήσαμε τα πάντα, ακόμη και την Ευρωλίγκα. Εκείνη τη σεζόν είχα ρόλο, ήμουν ευχαριστημένος και γενικά είχα μία πολύ καλή περίοδο στην Αθήνα.

Όμως, μετά το τέλος εκείνης της σεζόν συμφώνησα να φύγω από τον Παναθηναϊκό, καθώς θα μειώνονταν αρκετά τα λεπτά μου, αφού επέστρεψε ο Σπανούλης και αποκτήθηκε ο Γιασικεβίτσιους», δήλωσε στην ιστοσελίδα «maxbetsport.rs» ο Μίλος Βούγιανιτς αναφορικά με τη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Για το αν πέρασε στιγμές στην καριέρα του μετά την αποχώρησή του από τους «πράσινους»: «Οφείλω να παραδεχτώ ότι μετά τον Παναθηναϊκό, η καριέρα μου πήρε την κατηφόρα. Όλο και περισσότερο έχανα το μπάσκετ, μου ήταν δύσκολο να προπονηθώ, χαιρόμουν όλο και λιγότερο όταν ήμουν στο παρκέ και όταν νικούσα. Τη μία μπορεί να έβαζα 30 πόντους και στο επόμενο ματς να έβαζα 4. Στο τέλος, απλά ανυπομονούσα να σταματήσω το μπάσκετ και αυτό έγινε. Παρ’ όλα, πήγαινα κάθε μέρα για προπόνηση, ώστε να διατηρώ σε καλή κατάσταση το κορμί μου, αλλά ξανά ήρθαν οι τραυματισμοί, οι οποίοι στο τέλος “σκότωσαν” αυτή την αγάπη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News