Ευτυχισμένος ο Γουίλιαμς

Ευτυχισμένος ο Γουίλιαμς

Ευτυχισμένος για την ανάδειξή του ως MVP της 25ης αγωνιστικής της Α1, ωστόσο περισσότερο για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, είναι ο Έλιοτ Γουίλιαμς. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλιοτ Γουίλιαμς στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε TAGHeuer MVP σε συνδυασμό με την νίκη της ομάδας σου επί της ΑΕΚ; 

[ads2]

«Για εμένα το σημαντικότερο είναι να νικά η ομάδα και όλοι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ομάδα σημαίνει “όλοι μαζί” κι αυτό είναι θεμελιώδης αρχή. Απ’ εκεί και πέρα το ότι βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο, όχι φυσικά για τον εαυτό μου, αλλά για το σύνολο: Τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, τον κόσμο». 

– Η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία. Τι μπορεί να καταφέρει ο Παναθηναϊκός στο τέλος της; 

«Το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα υψηλών απαιτήσεων, όπως άλλωστε υπαγορεύει και η ιστορία του. Αυτό σημαίνει ευθύνη για όλους μας και το έχουμε καταλάβει». 

– Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην καριέρα σου, στην Ευρώπη, ποια η γνώμη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ; 

«Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολύ καλό επίπεδο παικτών και προπονητών κι αυτό το διαπιστώνω σε κάθε αγωνιστική. Ομολογουμένως έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι εδώ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News