Έφτασε η ώρα του Ιωάννη Παπαπέτρου

Παπαπέτρου: «Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους»

Με όσα είπε τις προάλλες στο SDNA ο κόουτς Πρίφτης χαρακτήρισε τον Ιωάννη Παπαπέτρου παίκτη-κλειδί του νέου Παναθηναϊκού.

Χωρίς τον Μάριο Χεζόνια δίπλα του, του χρόνου ο κάπτεν καλείται να κάνει περισσότερα πράγματα.

Υπάρχουν παίκτες από τους οποίους όλοι περιμένουν πολλά και υπάρχουν κι αυτοί που πρέπει πολλά να κάνουν για να τους πείσουν όλους για την χρησιμότητά τους: ο αρχηγός ανήκει στους δεύτερους.

Η καριέρα του είναι για την ώρα η γιγάντια προσπάθεια ενός ανθρώπου να πείσει προπονητές, δημοσιογράφους και οπαδούς ότι αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και εκτίμησης.

Πήγε νεότατος στην Αμερική και στους απέναντι, αλλά για να βρει θέση στην πεντάδα και να πάρει σοβαρά λεπτά συμμετοχής έπρεπε να φτύσει αίμα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδινε μεγαλύτερη προσοχή στον Κατσίβελη, τον Σλούκα και στον Μάντζαρη.

Αποφάσισε να συνεχίσει στην ομάδα που δοξάστηκε ο πατέρας του, δουλεύοντας με φημισμένους προπονητές, στο Μαρούσι εξελίχτηκε ως παίκτης κι είναι σήμερα ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη στο ρόλο του.

Έφτασε η ώρα του Ιωάννη Παπαπέτρου: Καλείται να γίνει και κομβικός…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News