Έφτασε Ελλάδα ο Τζάκσον - Τι είπε για ΟΑΚΑ και... Ομπράντοβιτς

Έφτασε Ελλάδα ο Τζάκσον - Τι είπε για ΟΑΚΑ και... Ομπράντοβιτς

Ο Πιέρ Τζάκσον έφθασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ακολουθεί ο Ζακ Όγκαστ.

Εβδομάδα… αφίξεων στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ πάτησε στα ελληνικά εδάφη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο «Τριφύλλι» και να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Γιώργου Βόβορα.

Ο Τζάκσον παρουσιάστηκε ευδιάθετος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και δήλωσε έτοιμος να πάρει την ευρωπαϊκή ευκαιρία στους πράσινους. Από τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το νεότερο απόκτημα της ομάδας φόρεσε και την τριφυλλάτη μάσκα για τον κορονοϊό.

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τον πρώην γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πλέον, εκκρεμεί μονάχα η άφιξη του Ζακ Όγκαστ για να συμπληρωθεί το πράσινο παζλ.

«Ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια στην Ευρώπη ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Και θυμάμαι πόσο παθιασμένος ήταν ο Ομπράντοβιτς που θα επέστρεφε. Θυμάμαι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Έχουν μάθει να νικούν και αυτό θα προσπαθήσω να φέρω πάλι στην ομάδα».

Ο Τζάκσον ανέφερε επίσης ότι πήρε πληροφορίες από δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού: «Γνωρίζω τους Μάικ Τζέιμς και Ντεσόν Τόμας και μου είπαν κάποια πράγματα για την ομάδα». Έστειλε, παράλληλα, το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Απλά θέλω να τους πω ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και να παίξω μπροστά τους. United we stand!»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News