ΕΦΣΥΝ: Ο Γιαννακόπουλος «επέστρεψε»!

ΕΦΣΥΝ: Ο Γιαννακόπουλος «επέστρεψε»!

Η Εφημερίδα των Συντακτών, σχολίασε σε σημερινό της δημοσίευμα τη χθεσινή απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να… επισκεφθεί τα γραφεία της ΕΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Το αφεντικό της «πράσινης ΚΑΕ», έσπευσε να παραπονεθεί στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τη διαιτησία στη Λάρισα.

Ξαφνική επίσκεψη, ολίγων λεπτών, έκανε χθες το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο γραφείο του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.




Παρότι από πέρυσι διακήρυττε ότι δεν ασχολείται με την ομάδα στην οποία έχει βάλει πωλητήριο, το αφεντικό της «πράσινης ΚΑΕ», έσπευσε να παραπονεθεί στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τη διαιτησία στη Λάρισα και, μιλώντας σε έντονο ύφος, να τον προειδοποιήσει, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μην έχει θέματα με τη διαιτησία όσο ο ίδιος βρίσκεται ακόμη επικεφαλής του ιδιοκτησιακού σχήματος του «τριφυλλιού».

Οι πληροφορίες λένε ότι παρών στο σκηνικό έτυχε να είναι και ο εκ των νέων προϊσταμένων της διαιτησίας Χρήστος Χριστοδούλου.

Στο μεταξύ, ο τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου, στο γόνατο, όταν έπεσε στη διαφημιστική πινακίδα, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μια επιφανειακή εκδορά.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μπήκε στο χειρουργείο για να του γίνει ειδικός καθαρισμός και ράψιμο στο βαθύ σχίσιμο που αποκόμισε. Ως εκ τούτου, σήμερα θα φανεί αν θα προλάβει να είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αυριανό (19.30, ΕΡΤ3) 5ο και τελευταίο ημιτελικό του ΟΑΚΑ, ο οποίος θα κρίνει την ομάδα που θα τεθεί αντιμέτωπη του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Λάρισα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Με επιστολή της, ζήτησε να τοποθετηθούν διεθνείς διαιτητές (ορίστηκαν Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Μαλαμάς) και αυξημένα μέτρα ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός, που είναι υποχρεωμένος να περιμένει, χθες είχε τραπέζι. Το έκανε στη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες του ο Σάσα Βεζένκοφ, με αφορμή το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague. Η αλήθεια είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» προτιμούσαν να αρχίσει γρήγορα η σειρά των τελικών για να μη χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

efsyn.gr




Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News