Εύκολο το ματς με την Ξάνθη

Εύκολο το ματς με την Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Ξάνθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και πρόκειται να περάσει ένα εύκολο απόγευμα παίρνοντας το τρίποντο της νίκης.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/10. Ως τότε οι παίκτες θα έχουν ξεκουραστεί, ενώ οι Ιμπάρμπο και Κουλιμπαλί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού -κατά πάσα πιθανότητα- θα έχουν επιστρέψει.
[ads2]
Αντιθέτως, η ομάδα της Ξάνθης δε βρίσκεται σε καλή φόρμα. Σε 4 αγώνες αγνοεί την νίκη. Σε ότι αφορά το θέμα της επίθεσης, έχει σκοράρει μόλις μία φορά και έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα μαζί με τον Ατρόμητο.

Το Τριφύλλι δε πρόκειται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι όμως πως η ομάδα της Θράκης τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει τους πράσινους. Ας μη ξεχνάμε ότι πέρσι έφυγε με το διπλό από την Λεωφόρο.

Το μόνο που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα ώστε να του φύγει και το όποιο άγχος μπορεί να υπάρξει. Θα πρέπει να υπολογίσουμε φυσικά πως η Ξάνθη δε θα κατέβει για να παίξει ποδόσφαιρο. Θα κατεβεί με στόχο να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News