Εφιαλτική βραδιά για τον πρώην πράσινο τερματοφύλακα!

Εφιαλτική βραδιά για τον πρώην πράσινο τερματοφύλακα!

Σε… υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Λέγκια (στην οποία αγωνίζεται ο πρώην πράσινος Μάλαρτζ) η Ντόρτμουν κερδίζοντας με 6-0, έχοντας μάλιστα έξι διαφορετικούς σκόρερ!

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που στο 15′ με κεφαλιά έκανε το 2-0 ενώ είχε προηγηθεί στο 7′ γκολ του Γκέτσε, επίσης με κεφαλιά.

[ads2]

Στο 17′ μετά από φάση διαρκείας και διαδοχικές αποκρούσεις του Μάλαρτζ αλλά και δοκάρι, ο Μπάρτρα με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με την… τέταρτη για το 3-0. Στο δεύτερο μέρος, στο 51′ ο Γκερέιρο έκανε το 4-0 ενώ σε μία αντεπίθεση στο 76′ ο Κάστρο έκανε το 5-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 86′.

ΓΚΟΛ: 7′ Γκέτσε, 15′ Παπασταθόπουλος, 17′ Μπάρτρα, 51′ Γκερέιρο, 76′ Κάστρο, 86′ Ομπαμεγιάνγκ

ΛΕΓΚΙΑ: Μάλαρτζ, Μπερεσίνσκι, Νταμπρόβσκι, Τσερβίνσκι, Γκιλιέρμε, Οτζίτζα-Οφόε, Γιοντλόβιετς, Μουλέν (75′ Ράντοβιτς), Λανζέλ, Καζαϊζβίλι (66′ Αλεκσάντροβ), Πρίγιοβιτς (63′ Νίκολιτς).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Σμέλτσερ, Βάιγκλ (79′ Γκίντερ), Πούλισιτς, Γκέτσε (75′ Γκονσάλο Κάστρο), Ραφαέλ Γκερέιρο, Ουσμάν Ντεμπελέ (75′ Εμρέ Μορ), Ομπαμεγιάνγκ.
Παναθηναϊκός – Άγιαξ: Δείτε το προγνωστικό που θα σας στείλει ταμείο! ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News