Εφες - Παναθηναικος Live Streaming | Efes - Panathinaikos

Εφες - Παναθηναικος Live Streaming

Εφες – Παναθηναικος Live Streaming

Εφες – Παναθηναικος Live Streaming:

Εφές και Παναθηναϊκός θα κονταροχτυπηθούν στην Κωνσταντινούπολη (19:30), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Με τους Τούρκους να βρίσκονται σε ρόλο φαβορί και το «τριφύλλι» να αναζητεί αντίδραση σε μια δύσκολη έδρα.

Efes – Panathinaikos Live Streaming

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές (9-10), μετά τις δύο σερί ήττες από Ούνιξ Καζάν και Μπαρτσελόνα ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Προκειμένου να  εδραιωθεί στην οκτάδα και να κοιτάξει τις παραπάνω θέσεις της βαθμολογίας. Η παρέα του Σέιν Λάρκιν την περασμένη αγωνιστική πληγώθηκε από την Μπαρτσελόνα (82-77), με τον προπονητή Εργκίν Αταμάν να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές. Βλέποντας στο φινάλε την ομάδα του να λυγίζει λόγω αστοχίας από τη γραμμή των τριών πόντων.

Ο Παναθηναϊκός με 4 νίκες και 14 ήττες βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Πλέον, σκοπεύει μετά τα 4 διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα να επανεμφανίσει το καλό του πρόσωπο. Η απουσία του Γιώργου Παπαγιάννη αποτελεί «αγκάθι» για τον Δημήτρη Πρίφτη, αφού περιορίζονται αισθητά οι επιλογές στους ψηλούς.

Ο head coach του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσει να αναδείξει νέους πρωταγωνιστές, ενώ περιμένει από τον Μέικον να επαναλάβει την εμφάνιση του πρώτου γύρου! Υπενθυμίζουμε ότι στην Αθήνα το «τριφύλλι» διέλυσε την Εφές με σκορ 95-69. O Αμερικάνος γκαρντ πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση με 34 πόντους και 9 εύστοχα τρίποντα.Panathinaikos Live Streaming

Εφες – Παναθηναικος Live Streaming

«Θέλουμε να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα το ματς με την Εφές. Να είμαστε μαχητικοί, να παίξουμε σωστά, να πασάρουμε τη μπάλα και αυτό είναι μια αδιάκοπη δουλειά. Τώρα, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, θα πρέπει να κοιτάμε την κάθε ημέρα ξεχωριστά», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναφορικά με την ετοιμότητα του Στέφαν Γιόβιτς, υποστήριξε: «Αποκτήσαμε έναν ακόμη παίκτη, όμως με δεδομένο ότι προέρχεται από αγωνιστική απραξίαπρέπει να τον διαχειριστούμε σωστά για να παρουσιαστεί έτοιμος στα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν».

Στην Euroleague oι «πράσινοι» παραμένουν χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-9). Ενώ έχουν να «χαμογελάσουν» μέσα στην Πόλη κόντρα στην Εφές (81-82) από τη σεζόν 2017/18. Έκτοτε μετράνε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς (85-65, 78-62).

Εφες – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Εφες – Παναθηναικος

Εφες – Παναθηναικος Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/21_1_2022_19_30_anadolu_efes_panathinaikos/486-1-0-25036

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News