Εφές - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παπαπέτρου: "Το θέλαμε για τον Θανάση Γιαννακόπουλο - Αυτό μας θλίβει περισσότερο"

Απόδραση από το Σινάν Ερντέμ…

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εφές (25/3, 19:30), θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague.

Ο Εξάστερος ηττήθηκε (82-86) την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ από τον Ερυθρό Αστέρα και τώρα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι στη σούπερ φορμαρισμένη Εφές καλείται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το Εφές – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 2HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όντετ Κάτας για το ματς με την Εφές:

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός, οπότε πάμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα και να παίξουμε καλά. Αυτό είναι κάτι που ξέρουν όλοι όσοι παίζουν στον Παναθηναϊκό. Είμαστε ήδη σε μια νέα διαδικασία εδώ και δύο μήνες, μας λείπουν μεν κάποια παιδιά, παρόλα αυτά έχουμε την ποιότητα για να αποδίδουμε καλά. 

Εφές – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Τίποτα δεν είναι εύκολο στην EuroLeague, κι εν προκειμένω η Αναντολού Εφές είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με πολλή ποιότητα. Πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι, να μείνουμε συνεπείς στο αγωνιστικό μας πλάνο και να είμαστε επιθετικοί. Όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνά μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News