Εφες - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/12

Η Εφές είναι μια αντίπαλος που «αρέσει» στον Παναθηναϊκό!

Εφες – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 15ης στροφής της Euroleague

Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται Εφές και Παναθηναϊκός, σε ακόμα μία «μάχη» με φόντο την οκτάδα στη Euroleague. Η ήττα… απαγορεύεται και για τις δύο ομάδες, οι οποίες προέρχονται από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι φίλοι της Εφες έκαναν sold out και αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης στην εκκίνηση της αναμέτρησης θα πάρουν ενέργεια από το κοινό τους με στόχο να στριμώξουν από νωρίς στα σχοινιά τους «πράσινους». Βέβαια, ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλάκις φέτος, ότι δεν μασάει από την πίεση που ασκεί ο αντίπαλος κόσμος. Μάλιστα, στα τελευταία ματς οι παίκτες του Ραντονιτς «φορτσάρουν» στην τελευταία περίοδο.

Απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, ο Μπέικον πήρε την ομάδα στις πλάτες του σκόραρε τους περισσότερους πόντους στην 4η περίοδο σε σύγκριση με το σύνολο του αγώνα και παρέσυρε τους συμπαίκτες του. Το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να παρατήσει το ματς μέσα στην Κωνσταντινούπολη και με την επιστροφή του Γκριγκόνις θα βρει και έξτρα λύσεις στην επίθεση.

Εφες-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Εφες – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Διαβάστε τι είπε ο Μαυροβούνιος προπονητής μετά τα τελευταία παιχνίδια.

 «Παλέψαμε για τη νίκη και ήμασταν κοντά παρότι η Μπαρτσελόνα είχε απίστευτο ποσοστό στα τρίποντα. Δυστυχώς κάποια λάθη στο τέλος μας χάλασαν τη μεγάλη προσπάθεια. Κοιτάμε το επόμενο ματς με την Εφες. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια πανίσχυρη ομάδα…».

Από την πλευρά του, ο Αταμάν παραμονή του ματς μίλησε για τον Παναθηναϊκό και για το come back του Λάρκιν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ελπίζουμε ότι θα είναι στο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό και περιμένουμε να αγωνιστεί. Δεν θα παίξει αμέσως όπως ο πραγματικός Λάρκιν, αλλά με τη συμμετοχή του θα ανακτήσουμε την ισχύ μας. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο. Πρέπει μετά τις δύο ήττες να αντιδράσουμε απέναντι σε μια ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News