Εφές - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 65-84: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Πόλη για να αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές (19:30), σε ματς για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός με 4 νίκες και 14 ήττες βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Πλέον,  μετράει 4 διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και αναζητά την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές (9-10), μετά τις δύο σερί ήττες από Ούνιξ Καζάν και Μπαρτσελόνα έχασε έδαφος στην μάχη για την είσοδο στην 8άδα, δείχνοντας ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Μαρούσι, το «τριφύλλι» διέλυσε την Εφές με 95-69 για τον πρώτο γύρο, με κορυφαίο τον Ντάριλ Μέικον. Ο Αμερικανός γκαρντ εκείνο το βράδυ έσπασε τα κοντέρ με 34 πόντους και 9 εύστοχα τρίποντα!

Εφές – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports PrimeHD.

Εφες – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Θέλουμε να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα το ματς με την Εφές. Να είμαστε μαχητικοί, να παίξουμε σωστά, να πασάρουμε τη μπάλα και αυτό είναι μια αδιάκοπη δουλειά. Τώρα, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, θα πρέπει να κοιτάμε την κάθε ημέρα ξεχωριστά», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News