«Απόδραση» από το Σινάν Ερντέμ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πικρή ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

«Απόδραση» από το Σινάν Ερντέμ για τον Εξάστερο…

Μαχητική ψυχή θέλει να βγάλει απόψε (25/3, 19:30) ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη, αντιμετωπίζοντας την Εφές στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Όντετ Κάτας προέρχεται (στην Ευρώπη) από την εντός έδρας ήττα (82-86) από τον Ερυθρό Αστέρα. Ζητούμενο για τους πάντες μια καλή εμφάνιση απόψε, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να φανεί ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δύσκολο ματς, με την Εφές να έχει κάνει τρελό σερί, το οποίο την έχει φέρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 19-11 στις 30 πρώτες αγωνιστικές. Ο Εξάστερος μετράει 10-18, έχοντας 2 ματς να δώσει εξτρά, προκειμένου να καλύψει τα αναβληθέντα παιχνίδια.

Νεμάνια Νέντοβιτς και Τι Τζέι Μπρέι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν είναι στη διάθεση του κόουτς Κάτας ενόψει του αποψινού αγώνα. Υπενθυμίζεται πως ο δεύτερος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Τζάμπολ στο Εφές – Παναθηναϊκός απόψε στις 19:30.

Κασελάκης: «Στόχος πάντα η νίκη»

«Ο στόχος μας είναι πάντα η νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Παίζουμε με μία πολύ ποιοτική ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη και δείχνει πως έχει βρει τα πατήματά της στο φινάλε της σεζόν. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και να δείξουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ειδικά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε. Θέλουμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα και σε σχέση με το ματς με το Περιστέρι. Είδαμε τα λάθη μας, τα εντοπίσαμε και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο επιθετικοί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News