Εφες - Ολυμπιακος Live Streaming | Efes - Olympiacos

Εφες - Ολυμπιακος Live Streaming

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming:

Νέα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη.

Ο «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Εφές (17/11, 19:30) στην εκκίνηση της νέας διαβολοβδομάδας στην Euroleague. Η «ελληνοτουρκική» μονομαχία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Efes – Olympiacos Live Streaming

Οι Πειραιώτες στη 10η στροφή της διοργάνωσης θα κυνηγήσουν την πρώτη του εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Με στόχο να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με 6 νίκες και 3 ήττες (όλες εκτός έδρας) φιλοδοξεί να διορθώσει τις ανορθογραφίες που εμφάνισε με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Εκεί, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 84-78 παρουσιάζοντας αστάθεια στην άμυνα και λυγίζοντας στο γρήγορο ρυθμό που επέβαλε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Γουόκαπ με 17 πόντους δεν ήταν αρκετή, αφού ο 29χρονος γκαρντ δεν βοηθήθηκε στο σκοράρισμα από τους Βεζένκοφ και Παπανικολάου. «Το ζητούμενο για εμάς είναι η σταθερότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι που μπορείς να είσαι χαλαρός και να μην κινδυνεύεις. Πλέον μας περιμένουν σημαντικά και διαδοχικά παιχνίδια», τόνισε ο Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ με 86-68 στην Basket League.euroleague Live Streaming

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming

Η Εφές ξεκίνησε τον φετινό «Μαραθώνιο» της Euroleague με τους χειρότερους οιωνούς (1 νίκη στις 6 αγωνιστικές). Όμως στα τελευταία της παιχνίδια έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη (63-90). Την πήρε μέσα το Βερολίνο επί της Άλμπα φτάνοντας συνολικά τις 3 επιτυχίες σε 9 αγωνιστικές.

Οι Τούρκοι είδαν τους Μίσιτς, Πλάις, Σίμον και Λάρκιν να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και απέναντι στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους για να πλησιάσουν την οκτάδα.      

Ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει την Εφές μέσα στην Πόλη από τη σεζόν 2017/18 με σκορ 58-61 και το μυστικό τότε ήταν η σκληρή άμυνα. Έκτοτε ο Ολυμπιακός μετράει τρεις σερί ήττες (75-65, 91-79 και 76-53).Live Streaming

Εφες – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Εφες – Ολυμπιακος

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News