"Ευχαριστούμε τον κόσμο, θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα"

"Ευχαριστούμε τον κόσμο, θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε στην κάμερα της NOVA, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπιλμπάο, τον προσεχή αγώνα κόντρα στον Πλατανιά αλλά και τους στόχους της ομάδας μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι :

Για το ματς με Μπιλμπάο: «Παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να πάρουμε τα καλά από τον αγώνα με την Μπιλμπάο ενόψει του πρωταθλήματος και του ματς με τον Πλατανιά. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα, να δώσουμε το 100% και να κερδίσουμε. Κρίμα που λείπει ο Νούνο εύχομαι να γυρίσει σύντομα όπως και ο Κουλιμπαλί».

Για το ματς με Πλατανιά τι περιμένει: «Αν κάνουμε εμείς τα πράγματα σωστά και κυρίως ότι μας πει ο προπονητής, ξέρουμε ο καθένας τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού«Όλοι θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο αλλά ακόμα είναι νωρίς να το λέμε. Εμείς θέλουμε να κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε κάνει».

Για το φετινό πρωτάθλημα αν είναι πιο δύσκολο: «Και πέρσι ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα και στις μικρές και στις μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Για το ποιοι θα είναι οι πιο δυνατοί αντίπαλοι: «Εμείς δεν πρέπει να κοιτάζουμε τους άλλους, να δουλέψουμε σκληρά κάθε μέρα στις προπονήσεις, να μαθαίνουμε κάθε μέρα και περισσότερο και να τα δείχνουμε στο παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή γιατί σαν ποδοσφαιριστής χαίρεσαι όταν το γήπεδο είναι γεμάτο και εύχομαι αυτή την χρονιά να γεμίζει».

Πρεμιέρα στην Superleague με «μπόμπες» και ματσάρες στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News