Ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση

Ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση

Την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Κορωπί ο Μουμπάρακ Γουακάσο.

Ο 26χρονος διεθνής Γκανέζος εμφανίστηκε σε καλή φυσική κατάσταση στην προπόνηση (προφανώς ακολούθησε ατομικές προπονήσεις στο διάστημα των διακοπών του) αλλά φυσιολογικά πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους «πράσινους».

[ads2]

Το κυριότερο όμως ήταν ότι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους συμπαίκτες του με το δυναμικό παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα ο αριστεροπόδαρος μέσος ήταν πολύ δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες εξαιτίας της σωματοδομής του και πιστοποίησε επίσης την ταχύτητά του.
Ο Στραματσόνι τον χρησιμοποίησε στη διάρκεια του διτέρματος στο αριστερό «φτερό», όπως άλλωστε αναμενόταν, αλλά θεωρείται απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε και λογικά θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης στο Κορωπί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News