Έδωσε συγχαρητήρια στη Σεβίλλη με... Βύντρα η ΠΑΕ! (Pic)

Έδωσε συγχαρητήρια στη Σεβίλλη με... Βύντρα η ΠΑΕ! (Pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια στη Σεβιλλη για την κατάκτηση του έκτου Europa League με φωτογραφία… Λουκά Βύντρα!

Οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν με 3-2 της Ίντερ σε ένα ματς «θρίλερ» και διεύρυναν το ρεκόρ του θεσμού του Europa League/UEFA στις έξι κατακτήσεις.

Από την πλευρά του, το «Τριφύλλι» σκέφτηκε έναν έξυπνο τρόπο να υποκλιθεί στους Σεβιγιανους.

Ανέβασε τη φωτογραφία από την βολίδα του Βύντρα στο ματς του 2006 μεταξύ Παναθηναϊκού και Σεβίλλης, όταν οι πράσινοι είχαν νικήσει με 1-0. Και μάλιστα, έγραψαν χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στη Σεβιλλη για την κατάκτηση του έκτου Europa League. Η φωτογραφία είναι από το 2006, όταν οι Ανδαλουσιανοί δεν είχαν πάρει ούτε ένα !

Το μήνυμα εμπεριέχει δόσεις χιούμορ, αφενός δίνει έμφαση στο απίστευτο κατόρθωμα των Ισπανών (6 κούπες σε 14 χρόνια), αφετέρου φρεσκάρει… μνήμες για την πολύ μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού.

Έδωσε συγχαρητήρια στη Σεβίλλη με... Βύντρα η ΠΑΕ! (Pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News