Έδωσε δίκιο σε Γιαννακόπουλο ο Φέντερμαν!

Έδωσε δίκιο σε Γιαννακόπουλο ο Φέντερμαν!

Ο μεγαλομέτοχος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Φέντερμαν μίλησε αποκλειστικά στο SDNA, για το μέλλον της Ευρωλίγκα μετά την αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της Ευρωλίγκα μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων  του Ντέγιαν Μποντιρόγκα στην προεδρία, αλλά και του Μάρσαλ Γκλίκμαν (CEO). Πιστεύω θα πάνε καλά τα πράγματα στο άμεσο μέλλον».

«Χωρίς να θέλω να γίνω προσβλητικός απέναντι στον κ. Μπερτομέου, οποιοσδήποτε μετά από 20 χρόνια θέλει η διοργάνωση να έχει νέο πρόσωπο, νέες σκέψεις. Ο Τζόρντι Μπερτομέου πήρε όσα άξιζε, έχτισε την Ευρωλίγκα, όμως μετά από 20 χρόνια δεν είναι τόσο κακό να υπάρξει μια αλλαγή».

«Αντιλαμβάνομαι όσα έλεγε ο Δημήτρης (Γιαννακόπουλος) για τα έσοδα των ομάδων από την Ευρωλίγκα. Θα πρέπει ασφαλώς να περιμένουμε πρώτα να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Εάν όμως καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια διαφορετική, ειρηνική ατμόσφαιρα στην Ευρωλίγκα το μέλλον θα είναι ευοίωνο».

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Το συγκλονιστικό βίντεο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο το οποίο έπαιξε στα μάτριξ του ΟΑΚΑ.

Πριν την έναρξη του αγώνα Μακάμπι – Αρμάνι τα μάτριξ του γηπέδου έπαιξαν το αφιερωματικό βίντεο προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

 


Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News