Εδώ και πολύ καιρό ψαχνόταν να φύγει

Πράσινος «Δούρειος Ίππος» στο Βικελίδης!

H αλήθεια είναι πως ο Αργύρης Καμπετσής ψαχνόταν εδώ και καιρό να φύγει από την ομάδα βλέποντας πως οι προπονητές του είτε δεν τον χρησιμοποιούσαν, είτε τον έβαζαν να παριστάνει τον εξτρέμ, παρότι το παιδί είναι φορ. Από το περασμένο καλοκαίρι ο μικρός είχε μπει στον “πάγο”.

Με απόφαση του Τσάβι Ρόκα προς τα τέλη Αυγούστου οι εκπρόσωποί του βλέποντας πως δεν ήταν παρά τέταρτη επιλογή στα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος ζήτησαν να φύγει για να παίξει ως δανεικός σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, με μία σύνθετη φόρμουλα, προκειμένου να μη χρειαστεί να πληρώσουν τροφεία οι ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έδωσε εντολή να μπει στο “ψυγείο” ο παίκτης, παρά το γεγονός ότι στις προπονήσεις δεν έδινε κανένα δικαίωμα.

Στο τέλος του μεταγραφικού παραθύρου δε, όταν υπήρξαν προτάσεις από ιταλικές ομάδες (η μία ήταν από τη ΣΠΑΛ), η διοίκηση έκοψε κάθε συζήτηση κι ο 21χρονος επιθετικός παρέμεινε στο ρόστερ παρότι οι Ισπανοί ούτε τον υπολόγιζαν! Με την απόλυση Πογιάτος και την περιθωριοποίηση του Ρόκα τα δεδομένα άλλαξαν για τον Καμπετσή, ο οποίος μπήκε ξανά στο αγωνιστικό πλάνο του τριφυλλιού με τον Λάζλο Μπόλονι να τον χρησιμοποιεί κυρίως πλάγιο χαφ.

Η εξέλιξη δεν ευχαριστούσε τον παίκτη, ταυτόχρονα η ομάδα δεν λέει να ξεκολλήσει από την μετριότητα , ήταν εύκολη επιλογή γι αυτόν να ξαναδοκιμάσει στο εξωτερικό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News