"Έδειξε" τους αρχηγούς ο Ουζουνίδης

"Έδειξε" τους αρχηγούς ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε τις σκέψεις του για τους αρχηγούς της ομάδας, στο δεύτερο φιλικό των πρασίνων με την Κορτράικ…

Αυτό φάνηκε όταν ο Ροντρίγκο Μολέδο αντικατέστησε τον Γιώργο Κουτρουμπή και φόρεσε για πρώτη φορά τον περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μετά την αποχώρηση των Λέτο, Μπεργκ και Κοτσόλη λείπουν τρεις αρχηγοί από το τριφύλλι και ο τεχνικός των πρασίνων έχει κάποιες επιλογές στο μυαλό του.

Μετά τους Ζέκα και Κουτρουμπή, αν αποφασίσει και πάλι να πάει σε πεντάδα «κάπτενς», τότε σίγουρα μία θέση θα έχει και ο Βραζιλιάνος αμυντικός. Για τις άλλες δύο θέσεις ο Ουζουνίδης έχει στον μυαλό του τον Νίκλας Χούλτ και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση για αυτό το θέμα με τους παίκτες του.

Ανατροπή σε απόδοση 31, Champions League και ταμείο με τον Παναθηναϊκό: Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News