Έδειξαν το δρόμο οι Νέοι

Κ20

Την έκτη συνεχόμενη νίκη τους πανηγύρισαν το Σάββατο το πρωί οι Νέοι του Παναθηναϊκού νικώντας με 2-1 τον Παναιτωλικό και μάλιστα με ανατροπή.

Συνεχίζει νικηφόρα η Κ20 του Παναθηναϊκού , με τους πράσινους το Σάββατο το πρωί να πετυχαίνουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους επικρατώντας εντός έδρας του Παναιτωλικού με 2-1 , με ανατροπή.

Το τριφύλλι είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Αρχικά τις πολλές απουσίες αφού ο Βαγγέλης Σάμιος δεν είχε στην διάθεση του τους Πίσπα, Χατζηγιοβάνη (πρώτη ομάδα), τους τραυματίες Τριανταφυλλόπουλο, Σερβιλάκη αλλά και την κούραση των τριών διεθνών (Μίγγου, Μπουζούκη, Βαλμά) που έπαιξαν μεσοβδόμαδα δυο ματς με την Εθνική Νέων.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 12′ και πήρε κεφάλι στο σκορ ενώ ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση αλλά αρκετά νωθρά.

Οι πράσινοι μπόρεσαν όμως να ισοφαρίσουν πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος καθώς στο 45′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού ήρθε το αυτογκόλ και το 1-1 για το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε μέχρι το τέλος για το δεύτερο γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Αυτό ήρθε στο 83′ λεπτό από τον Δημήτρουλα. Ο Κουντουριώτης έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά και γύρισε παράλληλα με τον επιθετικό του τριφυλλιού να γράφει το 2-1 με το τέταρτο φετινό του γκολ.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Βαλμάς, Ντόκο, Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Μίγγος, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Παπανικολάου, Δημήτρουλας, Ξεπαπαδάκης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Κουντουριώτης, Μαμιδάκης, Θεοχάρης.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News