Πρίντεζης Blog: Συγκίνηση, αποθέωση και… εργοστασιακές ρυθμίσεις με Ζοτς
Ο Μαρίνος Πρίντεζης γράφει για τη πρώτη βραδιά από τις πολλές που θα ζήσουμε μέσα σε ένα κλίμα συναισθηματικής φόρτισης που μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει.
Ηταν μια Παναθηναϊκή βραδιά. Ηταν μια βραδιά που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Ηταν μια βραδιά στη μνήμη του κορυφαίου διοικητικού ηγέτη του συλλόγου. Του Παύλου Γιαννακόπουλου. Του ανθρώπου που πάντα ήταν δίπλα όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και στην κοινωνία. Το καλούπι έσπασε. Όπως και η καρδιά μας όταν είδαμε όλα τα μέλη να αφήνουν αφήνουν ένα λουλούδι στη θέση του. Όταν είδαμε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αγκαλιάζει θερμά την κυρία Δέσποινα Γιαννακόπουλου εν μέσω συγκίνησης και ταυτόχρονα αποθέωσης. Ηταν μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη.
Ηταν μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη γιατί το γήπεδο σείστηκε από τις ιαχές «Ομπράντοβιτς…» και ο Σέρβος κόουτς ανταπέδωσε στην επιστροφή του ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Ηταν μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος και σίγουρα η κοινή παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου κατόπιν πρόσκλησης του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν κάτι το ξεχωριστό.
Ηταν μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη γιατί πάνω από όλα το μεγαλύτερο τουρνουά της Ευρώπης, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η δωρεά των 100.000 ευρώ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τόσο στο Σύλλογο “Περπατώ” όσο και στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, απέδειξε για πολλοστή φορά το γεγονός πως είναι ένας άνθρωπος που συνεχίζει στον δρόμο που χάραξε ο πατέρας του. Ο κύριος Παύλος. Ο διαγωνισμός τριπόντων με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη είχε τη δική του μαγεία στο ημίχρονο.
Ηταν μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρόσωπο για 20’ και στην επιστροφή του Ζοτς, επέστρεψε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις σε άμυνα και σε επίθεση. Η πίεση πάνω στη μπάλα, η πίεση μακριά, τα σχήματα… φωτιά (πχ το Μπάντιο-Μπόνγκα είναι όλα τα… λεφτά στην άμυνα) και γενικότερα η έξτρα πάσα, ενθουσίασαν το κοινό. Φυσικά υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος. Όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες, θα μπορέσει ο Ζοτς να «χτίσει» την απαιτούμενη χημεία. Το βέβαιο είναι ένα. Υπάρχει θετική αύρα. Υπάρχει σωστή νοοτροπία και ο Παναθηναϊκός πατάει σε γερές βάσεις.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»