Βιλένα: «Είμαι πεινασμένος για τίτλους - Με αυτόν μίλησα πριν τη μεταγραφή!» (vid)

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Τόνι Βιλένα.

Βιλένα: «Είμαι πεινασμένος για τίτλους - Με αυτόν μίλησα πριν τη μεταγραφή!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, υπήρχε ένα ξεκάθαρο πλάνο. Ο σύλλογος έχει όραμα για την επόμενη πενταετία. Κατασκευάζουν ένα νέο γήπεδο, κάτι καλό για το σύλλογο. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Μίλησα με τον Σένκεφελντ, τον γνωρίζω από την Φέγενορντ, και τον ρώτησα μερικά πράγματα. 

Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου, στο ποδόσφαιρο μπορείς να κινηθείς γρήγορα. Δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ.

Πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε τίτλους. Τα προκριματικά του Champions League είναι επίσης σημαντικά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ και οφείλει να μάχεται για τίτλους. Γι αυτό, ήρθα εδώ, για να κερδίσω τίτλους.

Την τελευταία φορά που κατέκτησα τίτλο ήταν με την Φέγενορντ. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο, είμαι πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους και θα δώσω μάχη για αυτό. Δίνω πάντα το 100% για την ομάδα, θα προσπαθήσω να σκοράρω και να δώσω ασίστ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει με την εμπειρία μου.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, θέλω να δείξω τις ικανότητές μου στο γήπεδο με τα δυο μου πόδια…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr