Scouting Report: Ελεύθεροι εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός και στην… “κανονική διάρκεια” της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει μόλις μία από τις τρεις κινήσεις που είχε ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λόγω κωλυσιεργίας του Σέρβου και του “πράσινου” τιμ γενικότερα.

Τo newspao.gr βγαίνει στην αγορά και παρουσιάζει μερικές περιπτώσεις ελεύθερων εξτρέμ που θα μπορούσαν να αποκτηθούν ως μέσα Φλεβάρη και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά:

Άνχελ Ρομέρο: Ο 29χρονος Παραγουανός διεθνής με σπουδαία καριέρα στην Λατινική Αμερική (Σέρο Πορτένιο, Κορίνθιανς, Σαν Λορέντσο) είναι ελεύθερος από το τέλος του καλοκαιριού όταν και αποχώρησε από την Σαν Λορέντσο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Αν κάποιος βρει το “κουμπί” του τότε μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Στα αρνητικά, το ότι δεν έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη.

Ισαάκ Μπενζά: Ο 25χρονος υψηλόσωμος (1.88) εξτρέμ έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες από την Κατάρ Σπορτ Κλαμπ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει περάσει από Βαλενσιέν, Σταντάρ Λιέγης, Μονπελιέ, Χάντερσφιλντ και Αμιάν.

Μάρλος: Μπορεί να είναι 33 ετών, ωστόσο τα φετινά του νούμερα έδειξαν ότι ακόμη μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Βραζιλιάνος (αλλά διεθνής με την Ουκρανία) εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Σαχτάρ μετά από 8 χρόνια, στα οποία αποτέλεσε έναν εκ των καλύτερων παικτών της. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε 3 γκολ και 6 ασίστ σε Ουκρανία και Ευρώπη.

Ντάνιελ Ρόγιερ: Στα 31 του, πλέον, ο Αυστριακός διεθνής εξτρέμ ετοιμάζεται για μία μεγάλη αλλαγή κεφαλαίου στην καριέρα του, έπειτα από 6 χρόνια στην New York City FC. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Πάσινγκ, Ριντ, Ανόβερο, Μίντιλαντ, Κολωνία και Αούστρια Βιέννης. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ μέτρησε 16 εμφανίσεις χωρίς γκολ ή ασίστ.

Φερναντίνιο: Βραζιλιάνος, διεθνής με την Κίνα! Ο 28χρονος εξτρέμ κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Γκουανγκζού και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει αγωνιστεί σε Χεμπέι, Φλαμένγκο, Μαδουρέιρα, Λιφάν, Εστορίλ και στο 2021 είχε μόλις 1 συμμετοχή με την ομάδα του, καθώς βρισκόταν εκτός πλάνων.

Φέντε Καρντάμπια: Στα 29 του, ο πρώην παίκτης των Βαλένθια, Κόρντομπα, Ντεπορτίβο, Μπράγκα και Σαμπάμπ Ντουμπάι ψάχνει -από το καλοκαίρι- τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς να έχει “συγκινηθεί” από τις όποιες προτάσεις είχε ως τώρα.

Ντιέγκο Περότι: Στα 33 του, ίσως ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Είναι διεθνής με την εθνική Αργεντινής και έχει αγωνιστεί σε Σεβίλλη, Τζένοα, Μπόκα Τζούνιορς, Ρόμα και Φενέρ. Ερωτηματικό το ότι βρίσκεται χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι.

Το εν λόγω άρθρο γράφτηκε το πρωί της Τρίτης (01/02) και ενδέχεται να έχουν υπάρξει αλλαγές μετά τη δημοσίευσή του.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News