Ο Κοντονής φανατικός της… Θύρας 7 και πολέμιος της Θύρας 13

Ο Κοντονής φανατικός της… Θύρας 7 και πολέμιος της Θύρας 13

Εν αναμονή της γνωμοδότησης της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των «αιωνίων» την 21η Νοεμβρίου, έχω την αίσθηση ότι ο δηλωμένος Παναθηναϊκός πολιτικός έχει εξελιχθεί σε «αρρωστάκι» της Θύρας 7 και πολέμιος της Θύρας 13.

Δεν το λέω εγώ, το λένε οι πράξεις του. Ο υφυπουργός με υπουργική απόφαση επιχειρεί να καταργήσει τους συνδέσμους και ν” αφήσει μοναχά έναν για κάθε ομάδα, ο οποίος όμως κόντρα στους νόμους, θα εγκρίνεται από τον Ερασιτέχνη κάθε ομάδας.

[ads2]

Σε ποιους δημιουργεί πρόβλημα; Σε όλες τις μεγάλες ομάδες που έχουν αρκετές διαφορετικές λέσχες. Διότι εάν «περάσει» η υπουργική απόφαση θα υποχρεωθούν να ενωθούν εις σάρκα μία.

Δεν ξέρω ποιος είπε του κυρίου Κοντονή ότι με αυτή την απόφαση ελέγχεις τους συνδέσμους, αφού απλά τους μεγαλώνεις. Άρα τους κάνεις ποιο δύσκολα ελεγχόμενους…

Σε αυτή τη φάση ποιον ευννοεί αυτό το μέτρο; Μοναχά τη θύρα 7, αφού θα απορροφήσει τους άλλους συνδέσμους του Ολυμπιακού, με δεδομένο ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προέρχεται από τον μεγαλύτερο σε όγκο σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό θα ευνοούσε και τη Θύρα 13, αφού θα αύξανε τα μέλη της, αλλά υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια!

Ο ίδιος ο υφυπουργός εδώ και μήνες έχει αφήσει να διαρρεύσει επικείμενη τιμωρία της Θύρας 13!!! Ο άνθρωπος θέλει να την κλείσει!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κύριος Κοντονής λειτουργεί με δικούς του κανόνες, που μέχρι στιγμής κατά διαβολική σύμπτωση εξυπηρετούν μόνο τον Ολυμπιακό.

Τζάμπα οι αναφορές για τον Παναθηναϊκό του παρελθόν…

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News