Πήρε αυτό που ήθελε...

Πήρε αυτό που ήθελε...

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Βέροια σε ένα ματς που – επειδή το κέρδισε – γρήγορα θα ξεχαστεί. Αντιθέτως, σε ενδεχόμενη νέα απώλεια βαθμών θα προέκυπταν νέα «θέματα», θα γίνονταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

[ads2]

Έγραφα μετά το ματς με τον Ηρακλή ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει κίνητρο και στόχους φοβούμενος ότι – αν το παρατήσει – μπορεί να μην έχουμε δει τα χειρότερα. Ακόμη κι αν η εικόνα της ομάδας δεν ήταν εκ νέου πειστική δεν μπορεί να μην αναφερθεί ότι οι δύο συνεχόμενες νίκες σε Πάτρα και Ημαθία βγάζουν μια συσπείρωση. Ενα πάθος, μια γενικότερη προσπάθεια να μαζευτεί το πράγμα που πήγε να ξεφύγει μετά την εξόντωση που ακολούθησε το ντέρμπι που ο Παππάς και η παρέα του δεν άφησαν να γίνει ποτέ.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν με σκόρερ τον Καρέλη ο οποίος κέρασε για την γιορτή του και έδωσε μια πολύτιμη ανάσα στο τριφύλλι. Ο Νίκος, ο οποίος απόντος του Μπεργκ σηκώνει ΠΑΝΤΑ με επιτυχία το βάρος, το έκανε μάλιστα και με το… πόδι. Κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό το γήπεδο καθώς άλλοι αρέσκονται(και αφήνονται) να το κάνουν με τα χέρια. Αλλά μην το κουράζουμε το θέμα καθώς κάθε βδομάδα γινόμαστε και πιο σοφοί και το πρωτάθλημα όλο και πιο αηδιαστικό…

Στα θετικά του αγώνα και κλείνουμε διότι δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε – η παρουσία του Εσιέν. Δεν περίμενε κανείς να δει στην Βέροια αν είναι καλός παίκτης. Αλίμονο. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται σε καλό βήμα ετοιμότητας, επομένως δεν είναι «τρελός» ο Στραματσόνι που του δίνει τόσο χρόνο συμμετοχής. Αυτά για το συγκεκριμένο ματς και πάμε παρακάτω. Με ζητούμενο φυσικά ΚΑΙ την βελτίωση της εικόνας, διότι δεν θα είναι κάθε μέρα του Αγίου Νικολάου.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News