Αλαφούζε, γιατί;

Αλαφούζε, γιατί;

Στην Ελλάδα όλα τα σκάνδαλα διαρκούν τρεις μέρες. Έτσι μας έμαθαν.

[ads]

Τώρα δε που υπάρχει και το ίντερνετ, μπορεί να διαρκούν και λιγότερο. Βλέπετε ο καταιγισμός πληροφορίων σε κάνει να ξεχνάς τι έφαγες χθες. Πόσο μάλλον τι είδες ή τι έγινε στη μπάλα. Ο Παναθηναϊκός έχοντας φάει το στήσιμο του αιώνα το περασμένο Σάββατο, αντί ως βρεγμένος που δεν φοβάται τη βροχή, να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να τα κάνει όλα μπάχαλο, πήγε στη Θεσσαλονίκη, έχασε από τον Ηρακλή και τώρα αντί να ασχολούμαστε με το πως θα είναι το… επόμενο πρωτάθλημα όταν και όποτε κι αν ξεκινούσε, θα λέμε για τον Στραματσόνι, την αγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού, το -134 από την κορυφή κλπ. Ας πρόσεχαν. Όταν παίζεις εδώ και χρόνια με σημαδεμένη τράπουλα, κάποια στιγμή αποχωρείς από την παρτίδα, αλλιώς θα σου κολλήσουν την ταμπέλα του βλάκα ή του γραφικού.

Ο Αλαφούζος μία απόφαση όφειλε να πάρει και δεν την πήρε για μια ακόμη φορά. Εκτός κι αν ξαναγίνει το ματς με τον Ολυμπιακό και δεν αφαιρεθούν βαθμοί από τον Παναθηναϊκό, θα είναι ξεπλύνει το σύστημα για 20 χρόνια αμαρτιών… Οι παλιοί έλεγαν ότι όσο ανακατεύεις τα σκατά τόσο βρωμάνε… Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να ανακατέψεις τίποτα. Βρωμάει από μόνο του.

onsports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News