Πρώτη φορά αριστερά με την... διαφθορά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την… αριστερή κυβέρνηση που συμπορεύεται με τη διαφθορά.

[ads]

Ο Σταύρος Κοντονής  ομολόγησε με την δήλωσή του , ότι αντί να είναι κόντρα  στην διαφθορά , είναι μαζί . Ολοι είχαμε καταλάβει, ότι εδώ και λίγο καιρό έχει αλλάξει στάση ο Υφυπουργός Αθλητισμού για λόγους, που ξέρει ο ίδιος, αλλά πλέον τώρα έπεσαν οι μάσκες.

Ο ίδιος ο Κοντονής μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, που ζήταγε άρση απορρήτου , φρόντισε να μας λύσει τις απορίες . Και δήλωσε , ότι πριν το παιχνίδι μίλησε με τον Βρέντζο και τον Μαρινάκη. Και καλά για τον Βρέντζο(που η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι ήταν χείριστη), ας πούμε ότι είχε δικαίωμα να μιλήσει.

Με τον Μαρινάκη για ποιο λόγο μίλησε; Σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους, που του έχουν επιβληθεί ο Μαρινάκης δεν μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα προέδρου. Και ο Κοντονής με την κίνησή του να μιλήσει μαζί του και να πει χθες, ότι μίλησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ακύρωσε τους περιοριστικούς όρους , που έχουν επιβληθεί.

Αυτό το έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του διαλαλούσε και έλεγε, ότι  θα πάει κόντρα στην διαφθορά και θα κάνει τα πάντα, για να επανέλθει η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλέξη Τσίπρα να τον χαίρεσαι τον Κοντονή και τις πρακτικές του. . Υπέκυψε και αυτός , όπως και οι προκάτοχοί του στον ….δυνατό και τις εξαγγελίες περί κάθαρσης στο ποδόσφαιρο τις κατάπιε….. Καλά το πάτε. Πρώτη φορά αριστερά με την ….διαφθορά.

Πολύς κόσμος πίστεψε σε εσάς και σας ψήφισε , για να αλλάξετε κάτι σε αυτή την δίσμοιρη χώρα , που έχει τραβήξει τα πάνδεινα όλο αυτό τον καιρό. Και κάνετε τα ίδια, που έκαναν οι προηγούμενοι και ακόμα χειρότερα. Τάξατε, ότι θα χτυπήσετε την διαφθορά και δεν χρειάστηκαν παρά λίγοι μήνες , για να πάτε αγκαλιά με όσους έχουν φθάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτό το χάλι….

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News