Γι΄αυτό... άλλαξε ο Ραντούλιτσα

Γι΄αυτό... άλλαξε ο Ραντούλιτσα

[ads]

Η ειδική διαχείριση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

[ads]

Ότι τον έπιασε έπειτα από το σοκ στην Πολωνία και του μίλησε όχι μια και δύο φορές, αλλά του μιλάει σχεδόν κάθε μέρα πριν αρχίσει η προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Το αποτέλεσμα της κουβέντας των Σέρβων είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Όσον αφορά στην εικόνα πρώτα από όλα του θηριώδους σέντερ, ο οποίος φαίνεται πολύ πιο κινητικός στο γήπεδο, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Έχει αλλάξει αισθητά ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάθε φάση και το ‘δαμε και το απόγευμα της Δευτέρας στην Τρίπολη.
Αποκορύφωμα, δε, η βουτιά που έκανε για να σώσει μια κατοχή με τη διαφορά στους 20 πόντους λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα.

Εκτός από την εικόνα, έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά και οι αριθμοί του.

Από τους 10,9 πόντους ανά αγώνα, στους αγώνες του Παναθηναϊκού έως την Πολωνία (σε πρωτάθλημα κι Ευρωλίγκα) έφτασε στην τελευταία τριάδα αγώνων στους 17,7!

Κι από το 10,62 στην αξιολόγηση στο 17,33!!!

Είναι προφανές ότι ο Τζόρτζεβιτς ξέρει το «κουμπί» του Ραντούλιτσα και φρόντισε όχι απλώς να το ενεργοποιήσει αλλά να το κρατήσει ενεργό σε διάρκεια.

Τρεις αγώνες είναι ένα καλό πρώτο δείγμα για… αρχή κι η συνέχεια θα μας δείξει εάν το «θηρίο» θα κατατροπώσει κι άλλους στο διάβα του!

leoforos

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News