Και ο Τσοχατζόπουλος έφτιαξε φανταστικό σπίτι αλλά δεν του είπαμε… συγχαρητήρια

[ads]

Φυσικά και έχει φτιάξει μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Με πολύ καλό προπονητή και κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Για αυτό άλλωστε θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα απαιτούσαν διαιτησία 50-50 σε όλα τα ματς κι ας έχαναν και κάποιους βαθμούς στο πρωτάθλημα ώστε να κάνουν διαφορά με την αξία τους.

[ads]

Και όχι να κάθονται να ψάχνουν ποιος κανονισμός επιτρέπει να μπαίνει γκολ με το… χέρι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.Από εκεί και πέρα συγνώμη αλλά μην περιμένουν συγχαρητήρια επειδή κάνουν μετά από τόσα χρόνια… διορισμών στο Τσάμπιονς Λιγκ κάποια καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Οπως λέει κι ένας φίλος κι ο…Τσοχατζόπουλος αφού έκλεβε 20 χρόνια έφτιαξε στο τέλος ένα φανταστικό σπίτι. Ε δεν θα του πω και συγχαρητήρια για το επίτευγμα.

Εκτός από το Ευρωπαϊκό ρεκόρ εκτός έδρας νικών έσπασαν και όλα τα… ρεκόρ σε πρόστιμο ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης. Από 150 χιλιάρικα ο καθένας, σύνολο 300. Θυμάμαι πόσο πανηγύριζαν το ότι δεν θα είναι η ΑΕΚ στο στοίχημα μετά εκείνη την απόφαση της ΕΕΑ τον Ιούλιο. Τώρα δεν τους αρέσει η επιτροπή. Οπως σίγουρα θα αισθάνονται δικαιωμένοι που πάλαιψαν με νύχια και με δόντια ώστε να μην περάσουν στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο οι τακτικοί δικαστές επειδή δεν θα άφηνε η… ΟΥΕΦΑ. Τελικά μπήκαν οι τακτικοί δικαστές και έχουν την… κακή συνήθεια να εξετάζουν κανονικά τις υποθέσεις και να αποφασίζουν βάσει του κανονισμού και όχι βάσει του ποιος είναι ο… κατηγορούμενος. Ετσι έπεσε η ποινή της μίας αγωνιστικής για τις…μαγκιές στη Βεροια. Βέβαια βάσει του νόμου το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει…διακοπεί αλλά εντάξει μην είμαστε και υπερβολικοί. Σιγά σιγά. Κάτι κινείται πάντως.

Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω ήταν προς τι η… πρεμούρα του Κοντονή να σχολιάσει την απόφαση της επιτροπής και την διαδικασία που ακολουθήθηκε, αφού η ίδια είχε ακολουθηθεί και με τον Μελισσανίδη χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο ο υπουργός. Και επίσης δεν καταλαβαίνω ποια ήταν η ανάγκη που τον έσπρωξε να αναφέρει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο Ολυμπιακός δηλαδή ο Μαρινάκης να ρίξει την απόφαση. Δικηγόρους καλούς έχει ο Ολυμπιακός όπως όλοι όσοι τους… χρειάζονται. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνει στα χωράφια τους ο υπουργός. Θα βρουν αυτοί τον τρόπο και θα κάνουν ότι χρειάζεται. Ελπίζω να είναι ένα… μεμονωμένο περιστατικό. Οπως ελπίζω να είναι σύμπτωση το ότι οι τρεις της επιτροπής που μειοψήφισαν είναι οι δύο που μπήκαν στην ΕΕΑ με πρόταση Κοντονή και ο τρίτος γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Είπαμε. Μακάρι να είναι μεμονωμένο περιστατικό. Ενας υπουργός που έστω προσπάθησε να κάνει κάποια πράγματα αξίζει μια επιεική στάση. Ακόμη και στα λάθη του. Γιατί το να βγάζεις ανακοίνωση και ουσιαστικά να αδειάζεις μια ανεξάρτητη επιτροπή στην συγκεκριμένη απόφαση ενώ δεν το έχεις κάνει ποτέ πριν είναι σίγουρα λάθος. Θα δούμε…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News