Πέφτουν οι μάσκες!

[ads]

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη ανταλλαγή ανακοινώσεων της Nova με τον Ολυμπιακό, το Newspao.gr θέτει ορισμένα ερωτήματα για τα “καλά (;) παιδιά” του ελληνικού μπάσκετ.

  • Ποιοι ήταν αυτοί που τόσα χρόνια δυναμίτιζαν το κλίμα με δηλώσεις, ανακοινώσεις και σόου;
  • Ποιοι ήταν αυτοί που στη media day της ομάδας τους κάθε χρόνο φροντίζουν να αναδειχθούν οι ίδιοι κι όχι οι αληθινοί πρωταγωνιστές, που είναι οι παίκτες, εξαπολύοντας επιθέσεις στον “αιώνιο” αντίπαλο;
  • Ποιοι είναι αυτοί που “τρομοκρατούν” δημοσιογράφους επειδή έκαναν απλά… την δουλειά τους;

Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό, ωστόσο η πρόσφατη ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ Nova και Ολυμπιακού αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι αυτοί που κάποιοι πλασάρονται στον κόσμο σαν “καλά (ενίοτε κι αδικημένα) παιδιά” του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζουν να προκαλούν με την συμπεριφορά τους τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει να μη δίνει σημασία στο “σόου” των αδερφών Αγγελόπουλων.

Οι απαντήσεις από την “πράσινη” πλευρά δίνονται (και θα δίνονται) ΜΟΝΟ στο παρκέ ακόμα και αν οι ισχυροί άνδρες των “ερυθρόλευκων” προσπαθούν να “τρελάνουν” όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Ο κόσμος έχει μάτια, βλέπει και μπορεί να κρίνει ποιος προσπαθεί να βλάψει το μοναδικό σπορ στην χώρας μας που βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News