Τρίζει η καρέκλα του Μουρίνιο…

[ads]

Του Γιάννη του Αναστασίου πάλι, ΠΟΤΕ! Ο Νίκος Συρίγος γράφει.

[ads]

Είναι δικαίωμα του Γιάννη Αλαφούζου να κρατάει τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Άλλο τόσο δικαίωμα όμως είναι του κόσμου να αγανακτεί. Κι όπως βλέπετε στο γκάλοπ που «τρέχει» για την τριάρα στην Τούμπα, η συντριπτική πλειοψηφία καταλήγει πως βασικός υπεύθυνος (και) για την ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Όχι πως αυτό απαλλάσσει των ευθυνών του για το πέναλτι-μαϊμού τον Αρετόπουλο, όμως όπως δεν απαλλάσσεται ο «χειρουργός» άλλο τόσο δεν απαλλάσσει και τον Αναστασίου η απόφαση του Αρετόπουλου. Ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο που αγωνίζεται βιάζει την ποδοσφαιρική λογική και μαζί τα κριτήρια που ένας προπονητής είναι πετυχημένος ή αποτυχημένος. Κάποτε λέγαμε ότι οι προπονητές κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Ο Παναθηναϊκός είναι εκτός Ευρώπης και ήδη στο -6 από τον Ολυμπιακό. Μετά λέγαμε πως κρίνεται από το θέαμα. Ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη κουτρουβαλάει και στη χειρότερη παραπατάει χειρότερα κι από μεθυσμένο. Για τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως φαίνεται, τα κριτήρια είναι άλλα… Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο να τρίζει η καρέκλα του Μουρίνιο. Του Γιάννη του Αναστασίου πάλι, ΠΟΤΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News