Πρωτάθλημα τέλος. Του χρόνου πάλι...

[ads]

Οι πράσινες φανέλες που έτυχε να έχουν το τριφύλλι πάνω τους πήγαν στην Τούμπα για να χάσουν, το κατάφεραν με εντυπωσιακό τρόπο στο πρώτο ημίχρονο, εδώσαν την ευκαιρία τους στον Αρετόπουλο να κάνει πλάκα -αρχικά να κάνει το φάουλ πέναλτι και μετέπειτα να τους δίνει σφυρίγματα στο 3-0- και έπεισαν τον πλέον αισιόδοξο Παναθηναϊκό πως έχουμε μια ομάδα που δεν μπορεί να πάει, όχι για πρωτάθλημα, αλλά ούτε καν να το διεκδικήσει.

[ads]

Το πρωτάθλημα τελείωσε αφού στην καλύτερη θα βρούμε τον γαύρο στο -6 (με δεδομένο ότι πλέον οι άλλοι έχουν εύκολα ματς και δεν γκελάρουν) και αυτοί οι 6 βαθμοί στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι υπεραρκετοί για να χάσεις κάθε ελπίδα.

Το αποψινό αποτέλεσμα δεν προσφέρεται για αγωνιστικές αναλύσεις, αλλά για πιο γενικά συμπεράσματα. Όπως ότι από αυτόν τον βάλτο που έχουμε πέσει και γιγαντώθηκε (τόσο από τους εντός, όσο και από τους εκτός) με το πέρασμα των χρόνων, η μόνη λύση είναι τα φράγκα. Να βρεθεί κάποιος να ρίξει εκατομμύρια και να καλύψει όλα τα μειονεκτήματα που έχουμε σε όλα τα επίπεδα. Αλλιώς θα πρέπει μακροπρόθεσμα να περιμένουμε ΑΝ με τον σταυρό στο χέρι θα τιμωρηθεί ο Μαρινάκης, θα γκρεμιστεί το σύστημα και θα δικαιωθούμε.

Επίσης θα πρέπει που και που να σκεφτόμαστε για ποιο λόγο διώξαμε την οικογένεια Βαρδινογιάννη από τον Σύλλογο. Να δούμε αν το θυμόμαστε και αν πλέον κάνουμε τόσες πολλές εκπτώσεις που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα τότε “θέλω” μας.

ΥΓ: Ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι στο 27′ αφού η παράβαση του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκες έγινε εκτός περιοχής. Απόφαση που επηρέασε άμεσα την εξέλιξη του αγώνα. Αλλά και; Δεν το περίμεναμε; Δεν ξέρουμε ότι θα ξανασυμβεί αν χρειαστεί; Ανύμποροι φίλοι μου κοιτάμε να μας σφυρίζουν με ό,τι τρόπο θέλουν.

ΥΓ2: Ο αγώνας τελείωσε 3-1. Αν τελείωνε 3-0 ή ξέφευγε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί ο Αναστασίου να δήλωνε παραίτηση, αν βάζαμε ακόμη ένα γκολ και χάναμε 3-2 ίσως να λέγαμε για καλή αντίδραση και εστιάζαμε περισσότερο στην εφεύρεση του Αρετόπουλου. Αν δε, παίρναμε την ισοπαλία τότε θα πανηγυρίζαμε κιόλας. Την προσωπική μου άποψη την έχω γράψει πριν 3-4 χρόνια. Μόνο με μεγάλη ξεφτίλα υπάρχει πιθανότητα να “σωθεί”ο Παναθηναϊκός άμεσα. Όπως και το 2008 χρειάστηκαν δύο τέτοιες από τον γαύρο και τον όφη.

ΥΓ3: Οι μόνοι που αξίζουν από αυτήν την ομάδα είναι οι Μπεργκ, Στιλ και Ζέκα. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς τίποτα.

ΥΓ4: Η ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, φαίνεται κουρασμένη, οι παίκτες παίζουν σαν γατάκια και αυτή είναι μια πολύ πικρή αλήθεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News