«Εδειξε» Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του Σάσα

«Εδειξε» Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του Σάσα

Ο ατζέντης του Λούκας Σάσα, Λέο Κορνατσίνι υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος άσος επιθυμεί να συνεχίσει στον Άρη αλλά και πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι το newspao.gr, τις προηγούμενες μέρες αποκάλυψε ότι ο παίκτες έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα ο μάνατζερ του Σάσα.

Αναφορικά για το πιθανό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τόνισε χαρακτηρστικά: «Ξέρουμε ότι ομάδες από την Ελλάδα ενδιαφέρονται για τον Σάσα, γιατί έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι και τον παρακολούθησαν αρκετά… μάτια. Δεν είναι μόνο οι δυνατές ομάδες των Αθηνών. Υπάρχουν τέσσερις-πέντε σύλλογοι, από την Τουρκία, όπως και από άλλα πρωταθλήματα, που μας χτύπησαν την πόρτα. Επαναλαμβάνω, όμως πως ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο και περιμένουμε την κατάθεση πρoσφοράς. Μέχρι να συμβεί αυτό, δεν θα μιλήσουμε με άλλη ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News