Εχουν στερέψει οι κατάρες!

Εχουν στερέψει οι κατάρες!

Τη μέρα που όλος ο κανονικός κόσμος ανταλλάζει ευχές, η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την πράσινη έφεση.

Δεν θα σας κουράσω πολύ μέρες που είναι. Αλλωστε άλλοι είναι αυτοί που μας κουράζουν. Ξεπερνώντας τα όρια, μη κρατώντας ούτε τα προσχήματα. Να πω πως ένοιωσα έκπληξη με την απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού θα είμαι ψεύτης. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

[ads2]

Και σιγά μην έπεφτε. Μα αν ήταν να πέσει δεν θα στην έριχναν καν. Και μην πει κανείς πως άλλος δίκασε τη μία φορά και άλλος την άλλη. Το ίδιο «πράγμα» είναι. Για να μην πω και τίποτα χειρότερα. Ότι κι αν τους είπες, όσες αποδείξεις κι αν τους έφερες, όσα ανάλογα σκηνικά κι αν έγιναν, το αυτί τους δεν ίδρωσε. Ούτε ΣΕΝΤ δεν σου έκοψαν.

Οι άνθρωποι προκαλούν όσο δεν πάει. Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Με όλα τους τα μέσα. Μέχρι να σε διαλύσουν. Σχεδόν δυο μήνες το μαγειρεύουν το πράγμα. Παίζουν με τα νεύρα σου και την υπομονή σου. Και διαλέγουν την τελευταία μέρα του χρόνου, τη μέρα που όλοι οι κανονικοί άνθρωποι του πλανήτη ανταλλάζουν ευχές να στην ξαναρίξουν στο κεφάλι.

Προφανώς για να αφήσεις τις ευχές και να πιάσεις τις κατάρες. Αν υπάρχουν πια. Βλέπετε όποιος πραγματικά αγαπάει το ποδόσφαιρο έχει στερέψει από δαύτες. Για τους ΚΛΕΦΤΕΣ. Γι’ αυτούς που του πήραν αυτό που αγαπάει.

Η αλήθεια είναι πως από προκλήσεις έχουμε χορτάσει. Όμως η τελευταία ξεπέρασε τα όρια. Δεν έχει προηγούμενο. Ηρθε και από… αριστερά τρομάρα σας. Να σας χαίρονται αυτοί που σας ψήφισαν. Και τον Πρωθυπουργό που το παίζει Παναθηναϊκός και κάνει και πλακίτσες χαζογελώντας και τον Κοντονή και τους πάντες.

Δεν νομίζω επίσης ότι χρειάζεται ΤΙΠΟΤΑ άλλο για να ξυπνήσει και ο τελευταίος φίλος του Παναθηναϊκού και να καταλάβει τι παίζεται σε βάρος της ομάδας του. Τι σχέδιο εξόντωσης υπάρχει. Τα λόγια είναι περιττά και όποιος δεν κατάλαβε τώρα δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ.

Και κάτι τελευταίο. Ελπίζω να έγινε σαφές και εντός Παναθηναϊκού ότι αυτοί οι τύποι «φίλοι» δεν πιάνονται ποτέ. Ούτε με ανακοινώσεις, ούτε με καταδίκες επεισοδίων που έκαναν ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ούτε με τίποτα. Αυτά είναι δικηγορίστικα τρικ για κανονικές δίκες. Εδώ όμως μιλάμε για κανονική ΜΑΦΙΑ. Που είτε της «μιλάς» στη δική της γλώσσα είτε την ξεβρακώνεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ βγάζοντας όλα τους τα άπλυτα στη φόρα. Μέχρι να μην αντέχουν ούτε οι ίδιοι από την μπόχα τους. Α καλή χρόνια κιόλας. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News