Έχουν... αυτοπεποίθηση οι Σουηδοί

Έχουν... αυτοπεποίθηση οι Σουηδοί

Ο δεξιός μπακ της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Χαουκούρ Χάουκσον τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, ωστόσο τόνισε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του σουηδικού συλλόγου:

[ads2]

«Νιώθουμε καλά, θα παραταχθούμε έχοντας πολλή αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά τη νίκη μας με 3-0 στο ντέρμπι. Βέβαια, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολλοί καλοί και πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα. Ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα και να αγωνιστούμε με ακόμα καλύτερη ψυχολογία στη ρεβάνς.

Ασφαλώς θα είναι ιδανικό ένα σκορ που θα μας δίνει το προβάδισμα και να μπορέσουμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση. Είναι ένας από τους στόχους της σεζόν, να πάμε μακριά στο Europa League.

Εννοείται πως παραδέχομαι ότι είναι το φαβορί. Είναι μία μεγάλη ελληνική ομάδα. Αλλά, όλα μπορούν να συμβούν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πιθανότατα είναι η πιο μεγάλη ομάδα που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, αλλά ας το διαχειριστούμε όπως μας προέκυψε. Είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος, αλλά μας αρέσει να παίζουμε σημαντικά παιχνίδια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News