"Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό"

"Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό"

Το ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό τόνισε ο Σοτζέι Μασούντ…

Ο επιτελικός χαφ του Πανιωνίου υποστήριξε ότι είχε πρόταση και τον Ιανουάριο, ώστε να έρθει στον Παναθηναϊκό, όμως αποφάσισε να μείνει στον Πανιώνιο, αν και τα χρήματα που του πρόφεραν οι πράσινοι ήταν ικανοποιητικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μασούντ

“Ναι, μου έγινε μία πρόταση τον Ιανουάριο και ισχύει ακόμα. Ο Παναθηναϊκός μου πρότεινε να φύγω τον Ιανουάριο, αλλά ο Πανιώνιος δεν με έδωσε. Στη συνέχεια, είχα καλή απόδοση και βοήθησα τον Πανιώνιο να μπει στα play offs. Το ποσό που πρόσφερε ο Παναθηναϊκός ήταν ικανοποιητικό, αλλά έμεινα στον Πανιώνιο. Ένας από τους λόγους που είχα διαλέξει αυτή την ομάδα, ήταν η παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ (σ.σ. πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό) και είχαμε καλή συνεργασία. Μου αρέσει ο Πανιώνιος. Κάναμε καλές εμφανίσεις την προηγούμενη σεζόν και φέραμε καλά αποτελέσματα. Έχω την πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πιθανό να μείνω στον Πανιώνιο”.

Κάθε μέρα ταμείο… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News